Tekvicové minibábovky s malinovým krémom
Daniel Brida a Jozef Čimbora
z hotela Impozant**** vo Valči, 12. októbra 2016
z hotela Impozant**** vo Valči, 12. októbra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
15 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Tekvicu ošúpeme a najemno nastrúhame, pridáme múku, vajcia, cukor, kypriaci prášok, škoricu, maslo a všetko spolu vymiešame.
- 2
Vymastené formy naplníme a pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C. Medzitým rozpustíme cukor a vanilkový cukor, pridáme maliny, víno a zredukujemena malinovú omáčku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu