Bábovka z jabĺčok bez tuku

marmelada - bez fotkymarmelada, 6. októbra 2012

Tento recept som našla v jedno starom časopise.Hneď som ho vyskúšala a bola som milo prekvapená.Bábovka bola fantastická.

Suroviny

4
200 gramov
200 gramov
200 gramov strúhané
hrsť

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Žltky vyšľaháme s cukrom a vanilkovým cukrom,pridáme múku s PDP,sneh z bielkov,nastrúhané jablká,hrozienka.Zmes vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy,pečieme asi 45 minút,pri 180stupňoch.

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
Zaujala ma jednoduchosť, všade kde sú jablká to musí byť dobré.
Už ai idem vyskúšať, lebo teraz mám jabĺk plné koše. Ďakujem za tip.
dnes som ju piekla už druhýkrát je výborná len nabudúce asi dám menj cukru lebo sa mi dnes zdala viac sladká ako minule - neviem možno je to cukrom. ešte raz ďakujem za výborný recept

Pridaj komentár k receptu: