Perkelt v kapustnici s klobáskou a hríbami /fotorecept/
Domáca kapustnica nám chutí či v zime, či v lete. Varievam ju aj počas leta,...
Pohánka s klobásou
Komerčný recept<br /> Ak hľadáte inšpiráciu na nové ešte "neokukané" jedlo, tak tu ho máte. Pohánka...
Sardinková nátierka s mrkvou
Do misky dáme sardinky bez oleja, maslo a v roztlačíme. Pridáme mrkvu, pór, horčicu, korenie, soľ, zamiešame...
Ryba na thajský spôsob
Keď máte náhodu plné zuby vyprážaných podkovičiek a chcete k sviatkom urobiť niečo iné, exotické, ...
Žampiony zapečené s květákem a sýrem
Na pánev dáme nakrájenou slaninu, pak na ní, když pustí tuk, zpěníme nasekanou cibuli...
Kuracina zapečená s paprikami a paradajkami
Kuracina je všeobecne obľúbená na všetkých svetových stranách našej zemegule....
Údený pokrm starej mamy
Údené bravčové stehno a údené kurča uvaríme, precedíme, vykostíme a nakrájame na menšie kusy.
Perkelt z miešaného mäsa
Baranie mäso pokrájame na kocky, bravčový bôčik pomelieme. Bravčové pliecko pokrájame na hrubšie rezance. Na masti opražíme...
Sumec v slaninke na pikantnej salse
Ryba – kráľovná sladkých vôd – si zaslúži aj titul kráľovnej stola. Je zdravá, ľahko...
Jahňacie mäso na korení s tekvicovým pyré
Recept vznikl z potřeby dobrého, lehkého oběda, bez přispění jiného receptu. Pouze vlastní invence...
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Pripravte si kura trošku iným aromatickým spôsobom a ozvláštnite si všedné jedlo.
Guláš Cassovia s hovädzinou a hubami
Ostala mi ½ pokrájaných húb. Gulášom nič nepokazím! Spomenul som si na rcp, aký som...
Pikantné kuracie stehno
Kuracie mäso "zlahodnie" ak ho naložíme aspoň na hodinu do ochuteného mlieka. Recept je z knihy "Recepty...
Uletené krídelká
Kuracie krídelká osolíme, okoreníme, obalíme v múke, vo vajíčku zmiešanom s mliekom. Nakoniec...
Pstruh plnený hubami
Mám ráda ryby snad na všechny způsoby a tak v rámci možností zkouším, co se dá....
Kuracie rolády so šalviou a anglickou slaninou
Inšpirovala ma večera v hoteli, kde som bola ubytovaná cez leto. Mali sme kuracie rolády...
Kačacie stehno v šolete
Jačmenné krúpy a hrach cez noc namočíme do vody. Každé zvlášť. Stehná dáme do pekáča...
Pieprezníky
Piepor čierny je rastlina, ktorej tepelne spracovanými plodmi sú známe guličky čierneho korenia. Odtiaľ teda...
Kurča na bielom víne
Vyskúšajte flambované kuracie mäsko s francúzskym koňakom a smotanovou omáčkou a jeho dokonalé spojenie s hubami.
Divinový chrbát s medovými lievancami
Med je surovina hodná kráľovnej (a to nie iba včelej). Dokáže nielen osladiť dezerty, ale...
Domáce bravčové karé v hruškovo-smotanovom cestíčku
Náš nedeľný obed. veľmi chutné rezníky so zemiakovou kašou.
Dusené mäso s karfiolovým pyré a pečenou mrkvou
Pôvodne to mala byť kapustnica ale mojej spolubývajúcej bolo ľúto že taký veľký hrniec na takom malom...
Rolky s tuniakom
Minule mali v LIDLI ryžové plátky, ntak som si ich kúpil, že si ich pripravím podľa...
Nátierka z krabích tyčiniek
Tento recept mám od mojej kolegyne, je veľmi chutný a jednoduchý na prípravu.
Morčacie alebo kuracie medajlónky s avokádovou omáčkou
Rýchla príprava šťavnatého mäska.