Foto: sjuz
Výborné a rýchle, len škoda,že tie veľké krevety som našla v druhej mrazničke až keď som to už mala zjedené...:))
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny:
-
2
Omáčky:
-
3
Na panvici osmahneme na oleji sambal, cca 3 min.
-
4
Pridáme krevety, smažíme tiež cca 3 min.
-
5
Zo špargle odlomíme cca 2/3, a konce s hlavičkami hodíme do panvice ku krevetám. Premiešame, prikryjeme a podusíme cca 5 minút.
-
6
Pridáme podľa chuti ustricovú omáčku, sójovú omáčku, hnedý cukor, ryžový ocot, a posekanú petržlenovú vňať. Premiešame , prehrejeme a podávame.
ďakujem:)
ale niečo na tom varení aj bude...dík:)