Foto: ernest
Recept mam do môjho znameho architekta Vlada je jednoduchy a relativne rychly
30 minút
príprava
príprava
45 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
pomlete maso zmiesame s horciciu a podla chuti s koreninany tu sa fantázii madze nekladu posolime netreba sa bat presolenia zemiaky sol stiahnu. Zemiaky ostrúhame omyjema prekrojime na polovicu po dlžke a vydlabeme lyžicou tvar člnku poukladame na vymastený plech jemne dosolime.
- 2
Zmiesane maso naplnime do člnkov ,vydlabane zvyšky zemiakov pokrajame na rezance a posypeme lodicky .polejeme smotanou a podlejeme bielym vínom už len dáme do rúry piect a bedlivo sledujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu