Bravčová špecialita

pazros - bez fotkypazros, 6. marca 2011

-Jednoduchá príprava -výborná chuť -dobre zasýti -dostupné suroviny

3
porcie
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
80 g
2 ks
500 g
4 ks
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame na kocky. Speníme na masti, pridáme nakrájané mäso, okoreníme, osolíme a dusíme až kým sa voda neodparí a mäso nie je mäkké.

  2. 2

    Zemiaky uvaríme osobitne. Pokrájame ich na väčšie kocky aby sa nerozvarili. Uvarené mäso dáme na pekáč, rozmiešame s uvarenými zemiakmi. Rozšľaháme 4 vajcia, polejeme nimi mäso so zemiakmi a dáme do ružova zapiecť.

  3. 3

    Po upečení ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s hlávkovým alebo zeleninovým šalátom alebo vhodným kompótom.

Diskusia k receptu

ursula4
podobne varím z kuracieho mäsa a je to fakt chutné
frona
určite to chutí.Aj ja si to ukladám a mám námet na jedno jedlo cez týždeň :)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia