-Jednoduchá príprava -výborná chuť -dobre zasýti -dostupné suroviny
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na kocky. Speníme na masti, pridáme nakrájané mäso, okoreníme, osolíme a dusíme až kým sa voda neodparí a mäso nie je mäkké.
- 2
Zemiaky uvaríme osobitne. Pokrájame ich na väčšie kocky aby sa nerozvarili. Uvarené mäso dáme na pekáč, rozmiešame s uvarenými zemiakmi. Rozšľaháme 4 vajcia, polejeme nimi mäso so zemiakmi a dáme do ružova zapiecť.
- 3
Po upečení ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s hlávkovým alebo zeleninovým šalátom alebo vhodným kompótom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu