Teľacia sviečkovica na strapačkách

Marián Filo
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, kuchár roka 2011, 1. apríla 2012 16:16
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Teľacia sviečkovica na strapačkáchFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
30 min
príprava
45 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Strapačky: Udusenú kapustu na masti zmiešame s cibuľkou a slaninkou, do ktorej sme pridali rascu a ochutili soľou a korením. Zmiešame s vopred pripravenými haluškami.

  2. 2

    Steak: Teľaciu sviečkovicu ochutíme koreninami, potrieme brandy a posypeme tymianom. Necháme v chlade stáť najmenej 20 minút. Na rozpálenom ohni mäso grilujeme po oboch stranách.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist