Baraní guláš

peter64 - fotkapeter64, 2. marca 2011

teraz zmeníme trochu druh mäsa tento recept mám od mojej kmotry

Suroviny

400-1000 g
40 g
80 g
1 ks, strúčik
10 g




Postup

  1. 1

    Baranie mäso obaríme vriacou vodou, dobre umyjeme v studenej vode a pokrájame na kocky.Na oleji speníme poseknú cibuľu, pridáme červenú papriku, pokrájané mäso, soľ, pomletú rascu, rozotrený cesnak a prikryte pomaly dusíme vo vlastnej šťave.Keď sa šťava vyparila, podlievame horúcou vodou a dusíme do mäkka.Udusené mäso zaprášime múkou, chvíľu podusíme a podávame.

Diskusia k receptu

lianka
Ja by som chcela vedieť, že prečo sa to mäso obára?
mariena1
Ja baraninu milujem,ale neobaram vriacou vodou,to už nie je ono.Chyba tam potom ta aroma,ale každemu ine chuti a vonia...
peter64
pre lianka aby sa odstránila aróma po baranine ale keď vám to nevadí tak nemusíte obárať
nataluka
Včera som varila. Mužovi k narodeninám. Je to jeho najobľúbenejšie jedlo. S varenou knedľou...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia