Varianta na spôsob "Uchy" - ruskej rybacej polievky
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na kúsočky a speníme na oleji do ružova, pridáme dve mrkvy postrúhané na hrubo a posmažíme, pridáme ostatnú zeleninu nakrájanú na kocky, a zliate rybičky. Zalejeme vodou. Pridáme koreniny a varíme do mäkka.
- 2
Keď je zelenina takmer uvarené vsypeme umytú ryžu. Tá polievku zahustí. Nakoniec dochutíme vegetou a petržlenovou vňaťou (môže byť aj sušená).
- 3
Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu