Rýchla rybacia polievka

aljonuska - bez fotkyaljonuska, 17. februára 2010

Varianta na spôsob "Uchy" - ruskej rybacej polievky

8
porcií
15 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 konzerva
3-4 ks
4 ks
2 ks
1 ks
2-3 ks
1-2 hrste

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame na kúsočky a speníme na oleji do ružova, pridáme dve mrkvy postrúhané na hrubo a posmažíme, pridáme ostatnú zeleninu nakrájanú na kocky, a zliate rybičky. Zalejeme vodou. Pridáme koreniny a varíme do mäkka.

  2. 2

    Keď je zelenina takmer uvarené vsypeme umytú ryžu. Tá polievku zahustí. Nakoniec dochutíme vegetou a petržlenovou vňaťou (môže byť aj sušená).

  3. 3

    Dobrú chuť!

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ruská kuchyňa, Polievky, Varené

Diskusia k receptu