Foto: shukvacik
Dnes bol naozaj krásny a dúfam že nie posledný jesenný deň, tak sme sa rozhodli s rodinou si u grilovať zopár ihiel na Zobraziť celý popisDnes bol naozaj krásny a dúfam že nie posledný jesenný deň, tak sme sa rozhodli s rodinou si u grilovať zopár ihiel na záhrade. Výsledok stál za to tak prečo sa nepodeliť o jednoduchý a chutný recept :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäsko a slaninu si nakrájamé na menšie kocky spolu s cuketou a cibuľou na pol mesiačiky, papriku očistíme a taktiež nakrájame na kocky.
- 2
Na ihlice si postupne napichavame - mäso, cuketu, cesnak, slaninu, papriku, červenú cibuľu, mäso...
- 3
Hotové ihly jemne okoreníme a posypeme Solčankou.
- 4
Nech sa páči môžme začať grilovať (Druhu várku som robil s bielou cibuľou)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Áno všimol som si malí x - mobil mi trošku pozmenil slová a veta inak vyznela , malo tam byť a dúfam že nie posledný pekný deň :-D , ospravedlňujem sa a upravím . Čo sa týka receptu, nám veľmi chutilo tak vyskúšajte a potom.napíšte výsledok :-) pekný deň
to sa sem tam stáva že mobil si napíše a pozmení čo chce :D Dôležité je že sme sa pochopili:-) Áno, určite napíšem výsledok ako dopadlo naše piatkové grilovanie. Pekný večer ešte prajem
Píšem ako som sľúbila:-) Našťastie sme ešte vychytali pekné počasie cez víkend a v piatok, tak ako bolo v pláne, sme grilovali v našom novom zelenom vajíčku:-) Zeleninovo-kuracie ihly chutili všetkým a plus sme vyskúšali ugrilovať k tomu ako prílohu aj zeleninku. Mňaam dopadlo to výborne! Vďaka ešte raz za super recept;-)