Dnes bol naozaj krásny a dúfam že nie posledný jesenný deň, tak sme sa rozhodli s rodinou si u grilovať zopár ihiel na záhrade. Výsledok stál za to tak prečo sa nepodeliť o jednoduchý a chutný recept :-)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
200 g domáca |
|
1 ks |
|
1 ks veľká |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mäsko a slaninu si nakrájamé na menšie kocky spolu s cuketou a cibuľou na pol mesiačiky, papriku očistíme a taktiež nakrájame na kocky.
- 2
Na ihlice si postupne napichavame - mäso, cuketu, cesnak, slaninu, papriku, červenú cibuľu, mäso...
- 3
Hotové ihly jemne okoreníme a posypeme Solčankou.
- 4
Nech sa páči môžme začať grilovať (Druhu várku som robil s bielou cibuľou)
Ďalšie recepty:
- 2
Áno všimol som si malí x - mobil mi trošku pozmenil slová a veta inak vyznela , malo tam byť a dúfam že nie posledný pekný deň :-D , ospravedlňujem sa a upravím . Čo sa týka receptu, nám veľmi chutilo tak vyskúšajte a potom.napíšte výsledok :-) pekný deň