
Karfiol na taliansky sposob
Tento recept som nasla v jednom kalendari a odvtedy ked sa mi nechce robit klasicky vyprazany karfiol...

Krevety na mangu a póre
Tento recept som už raz robila, vtedy som ešte nevedela pridávať obrázky, tak som si...

Furmanská kapsa
Dnes sme mali veľmi chutný obed... možno sa zdá, že je to dosť ťažké jedlo, ...

Pečená maslová tekvica s plnkou
Vôbec som netušil, že to môže byť také dobré. Mal som kúsok morčacieho mäsa, ...

Bravčové prírodné po našom
Jeden z našich najobľúbenejších receptov, chutí celej rodinke... :-)

Pasta viva Italia aneb moje prvé domáce cestoviny
Môj prvý pokus o domáce cestoviny. Jednoduché. Svieže. Dobré. Aj najlepšie kupované cestoviny...

Tekvicová polievka podľa Petra Vargu
Nemáte veľmi radi tekvicu? Aj šéfkuchár celebrít Peter Varga bol na tom podobne, ale presvedčil sa, že keď ju správne pripravíte, je veľmi chutná....

Bravčové karé s pečienkou a slaninkou
Tento recept som našla v jednom časopise. S malou úpravou sa chcem s vami o recept...

Paradajková polievka s bazalkou
Milovníci paradajok budú mať z tejto lahodnej polievky veľký kulinársky zážitok.

Zapekaný karfiol so syrom a švábskymi špeclami
Mám strašné rád zapekaný karfiol a tie švábske špecle so syrom dodali tomu ohromnú chuť. Oplatí...

Tofu ražniči s banánom a šampiňónmi
Celý recept je popísaný v názve ... :). Je to veľmi chutné a...

Pinzgauer Kasnocken-Syrové halušky z Pinzgau
V celom Rakúsku a v nemecky hovoriacich krajinách sú veľmi obľúbené syrové halušky, nazývané ako Kasnocken,...

Biber Dolmasi - turecké plnené papriky
Biber Dolmasi sú plnené papriky, ktoré sú veľmi obľúbené v celom Turecku, je to ľahké,...

Huby na bavorský spôsob
Tento recept mám od mojej rodiny v Bavorsku, tam som sa ho naučila, chutil nám...

Gazdovské zemiaky
Kuchyňu prababičiek považujem za najinšpiratívnejší zdroj napredovania kuchárov profesionálov. Ostáva v nej stále čo objavovať –...

Špíz Kríza
Tento špíz robievam už dlho, lebo je dobrý, rýchly a lacný. Neviem odkiaľ pochádza nenašiel som ho...

Plnené kuracie stehná
Stehná poumývama a rukou vojdeme pod kožu a urobíme hlboký otvor, na každom jednom...

Amur na pare
Toto je môj druhý recept z Amura a je robený v parnom hrnci so zeleninou tak, ...

Voňavé ovsené lievance s jablkami
Z času na čas ma prepadne chuť na niečo sladké v zdravšej verzii. Vtedy zvyčajne robím...

Šopský šalát s grilovanou panenkou, polníčkom a rukolou
Papriky si umyjeme a uložíme do pekáčika. Opekáme do hneda. Trochu neskôr som pridala i...

Králik v kapuste
Dnes máme na obed domáceho králika, ktorého som urobila na kyslej kapuste... veľmi chutný.

Kurča v hrnci
Tento recept je tak zarážujúco jednoduchý ako aj výsledný efekt. Ten kto takto upravené kurča ochutnal...

Palacinky (jemné ako obláčik)
Priateľ mal prísť po náročnom pracovnom dni a futbalovom tréningu domov, preto som mu vymyslela odmenu...

Erika Barkolová varí jednoduchý recept s bulgurom a hokkaido
Erika Barkolová pozvala TV Varecha do svojej kuchyne a pripravila jednoduchý recept. Pozrite si video, ...

Lahodné stredomorské špízy
Jednoduché, farebné, rýchlo pripravené a chutné. Presne takéto recepty mám najradšej....

Slávnostné židovské pečené hovädzie
Opäť ide o jeden z vrcholov tradičnej židovskej kuchyne, pôvodne sa toto jedlo ...

Tuniaková omáčka s parmezánom
Opäť jedno z ľahších jedál, bohatých na bielkoviny. (845 kJ)

Zapekaná kapusta
Doma to jedlo volám koložvárska kapusta aj keď som si vedomý toho, že to nie je správne. Skrátka som chcel jedlo ponášajúce sa na koložvársku a nejaký rýchly a efektívny postup prípravy....

Pečené jahňacie rebierka na rasci s plnenou brušnou blanou
Na sviatočný obed som upiekla jahňacie rebrá a brušnú blanu som naplnila a urobila som z nej...