Ražniči bez ihly

mirinda77 - fotkamirinda77, 27. januára 2013
Ražniči bez ihly
Foto: mirinda77

Mam vela oblubenych receptov ale uprednostnujem tie, ktore su nenarocne na pripravu a cas, ktore su chutne a tiez cenovo dostupne,,

4-5
porcie
15 minút
príprava
50 minút
na 225 °C

Suroviny

400 g
3 ks (veľká)
200 g
150 g (nakrájaná na kolieska)
400 g (nakrájané na kolieska)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vsetky suroviny nakrajame, na dno vymastenej zapekacej misy dame vrstvu surovych na kolieska nakrajanych zemiakov, striedavo ukladame vsetky zvysne suroviny, podlejeme malym mnozstvom vody a zapekame prikryte alobalom.

  2. 2

    Priblizne po polhodine ked su zemiaky a maso skoro hotove dame dole alobal a zapekame do ruzova 15-20min, alebo kym sa mam prebytocna stava neodpari.

  3. 3

    Takto pripravene raznici je ovela chutnejsie a stavnate...

Diskusia k receptu

12 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: