Foto: mirinda77
Mam vela oblubenych receptov ale uprednostnujem tie, ktore su nenarocne na pripravu a cas, ktore su chutne a tiez cenovo dostupne,,
4-5
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
50 minút
na 225 °C
na 225 °C
Postup
-
1
Vsetky suroviny nakrajame, na dno vymastenej zapekacej misy dame vrstvu surovych na kolieska nakrajanych zemiakov, striedavo ukladame vsetky zvysne suroviny, podlejeme malym mnozstvom vody a zapekame prikryte alobalom.
- 2
Priblizne po polhodine ked su zemiaky a maso skoro hotove dame dole alobal a zapekame do ruzova 15-20min, alebo kym sa mam prebytocna stava neodpari.
- 3
Takto pripravene raznici je ovela chutnejsie a stavnate...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu