
Rukolový šalát s kuracími prsiami
Ak hľadáte ideálnu kombináciu, ktorá vyváži ostrú chuť rukoly, tak toto je ten správny recept....

Veľkonočná hlávka (plnka, ...)
Dnes som hlavku ako sa u nas na vychode tomu hovori piekla po prvy krat a...

Zemiakové placky so syrom
Očistené surové zemiaky umyjeme a na jemno postrúhame spolu s cibuľou. Pridáme mlieko, preosiatu ...

Srnec na tymiáne
... srnec zo Slovenska, cesnak zo Španielska, Maďarská papriková pasta, horčica z Francúzska...

Zapečená fučka
Zemiaky nakrajame na kocky a dame varit do osolenej vody. Nechame rozvarit , vsypeme trochu muky a...

Domáci králik na smotane s brusnicami
Králika rozdelíme na porcie, aby sa vmestil do hrnca. Cibuľu a slaninu nadrobno nakrájame. Slaninu dáme smažiť...

Plnená bravčová panenka
Nakrájame panenku na plátky. Osolíme, okoreníme potrieme horčicov pokvapkáme sojovou omáčkou a dame na pár hodín do...

Dusená zelenina s tofu a ryžou
Tofu si vopred nakrájame, vytlačíme z neho zbytočnú tekutinu a naložíme ho do slanej vody (na...

Mäsové guľôčky v hubovej omáčke
Kým sú huby. Našla som na nete. Ja som ale trochu zmenila suroviny aj postup....

Bulgur pánev s kuřecím a se zeleninou
Bulgur máme rádi a tak si pomalu vymýšlím asi to co již bylo vymyšleno, jen o...

Pekáč plný prekvapení
Tento recept robievam často a vždy je iný, podľa sezónnej zeleniny. Námet je od Jitky...

Zapekané zemiaky s cesnakom
Cesnak dá zemiakom výbornú chuť, dajú sa opiecť menej i viac.

Bravčové líčka s omáčkou z koreňovej zeleniny
Líčka: Na oleji restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a zeleninu dohneda, pridáme horčicu a očistené kúsky bravčových líčok. Zalejeme...

Brokolicový nákyp
Mala som vela brokolice, tak som skusala nove recepty. Tento recept som nasla na...

Cestoviny s krevetami na smotanovo citrónovej omáčke
Tento recept mám z tejto stránky http://tipnajedlo. sk/recepty/cestoviny-s-krevetami

Arabský chlieb plnený baklažánovo - zeleninovou zmesou
Mám rada ľahké zeleninové jedlá. Podobný recept som jedla na dovolenke v Kuwajte a...

Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovým šalátom
Nuž čo k tomuto jedlu dodať... Zrejme ho každý obľubuje. Je to tak aj u nás....

Zapekané mäso
Cibulu pokrajame a udusime na oleji do polomakka. Rozložime do zapekacej misy. Na to dame oplachnute sterilizovane...

Zapečené gnocchi s paradajkami a syrom
Jednoduché zemiakové gnocchi zapečené s paradajkami, bazalkou a strúhaným tvrdým syrom.

Zemiaky zapekané s bryndzou
Dlho som uvažoval ako upiecť zemiaky s bryndzou. Tak aby nám to chutilo a zachovalo chuť...

Srnčie stehno na smotane
Pokrájanú zeleninu dáme do 1, 5 l vody, pridáme ocot, čierne korenie, borievky, ...

Cepelinai
Tradičné litovské jedlo. Je veľmi sýte a aj nezdravé, ale skvelá chuť to preváži:)

Krkovička v omáčke z pečeného cesnaku
Jednoduché aj keď časovo trošku náročnejšie. Kto má rád pečený cesnak, určite si príde na...

Zemiakové halušky s feta syrom
Nemam moznost kupit cerstvu bryndzu tak uz dlhe roky pouzivam, ako nahradu za nu...

Cestoviny s tekvicou
Rúru dáme vyhrievať na 180°C. Dáme variť vodu na cestoviny, osolíme ju. Cesnak ošúpeme...

Kuracie mäso s Nivou a cestovinou
Kuracie prsia nakrájame na pásiky, a sprudka orestujeme v horúcom oleji do mäkka a biela...

Keftedes – grécke fašírky
Fašírky pečené v neuveriteľne chutnej omáčke. Príprava jednoduchá a hlavne rýchla.

Originálna pizza Margherita
Upečte si vynikajúcu domácu pizzu podľa profíka Andreu Enu.