Kuracie tacos
Kuracie tacos

Kuracie „tacos“

Michaela Zsebiová
majiteľka Tres Tacos Restaurant v Nitre, 23. septembra 2020
Kuracie „tacos“
Foto: Pravda - Robert Hüttner
12 ks
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

12 ks
300 g
100 g
150 ml
100 g
Crema:
100 ml
100 ml
20 g
2 PL
1/2 ks čerstvá
1 ČL
Kukuričné placky:
100 g
100 g
1 ČL
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kukuričné placky: Všetky suroviny zmiešame dohromady, z cesta vytvarujeme guľôčky (približne 40 g) a cez papier na pečenie vyvaľkáme placky. Placky pečieme na suchej horúcej panvici jednu minútu z každej strany.

  2. 2

    Crema: Všetky suroviny vymiešame v mixéri.

  3. 3

    Kuracie prsia opražíme na panvici, osolíme, okoreníme.

  4. 4

    Na placky dáme cremu, avokádovú nátierku guacamole a ľadový šalát a nakoniec na plátky nakrájané opražené kuracie prsia. Môžeme podľa chuti pokvapkať čili omáčkou. Placky servírujeme preložené na polovice.

  5. 5

    Recept na avokádovú nátierku guacamole, ktorá sa používa v tomto recepte nájdete TU: https://varecha.pravda.sk/recepty/guacamole/78112-recept.html

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre