Foto: biba1111
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z lososa odstránime kožu. Filet z obidvoch strán trochu osolíme a okoreníme a vložíme do parného hrnca. Necháme pariť asi 20 minút.
- 2
Rybu na tanieri prelejeme rozpusteným maslom a podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom. Namiesto masla môžeme k jedlu pridať tatársku omáčku alebo cesnakový dip z kyslej smotany alebo jogurtu.
Tiež losos:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
okrem toho je navarene rychlo a bez zbytocneho postavania pri sporaku,
takto isto-na pare, ryby pripravujeme aj my,
velmi dobre si navarila ☺