Výborný losos na pare

biba1111 - fotkabiba1111, 17. augusta 2018
Výborný losos na pare
Foto: biba1111
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

 (fileta)




Postup

  1. 1

    Z lososa odstránime kožu. Filet z obidvoch strán trochu osolíme a okoreníme a vložíme do parného hrnca. Necháme pariť asi 20 minút.

  2. 2

    Rybu na tanieri prelejeme rozpusteným maslom a podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom. Namiesto masla môžeme k jedlu pridať tatársku omáčku alebo cesnakový dip z kyslej smotany alebo jogurtu.

Diskusia k receptu

haji
Tento recept by snesl dietní tag.
motyka
Niekedy treba aj také dietnejšie. Naši mladí by si toto dali kedykoľvek. Horšie je to s nami už len "krásnymi". Ja osobne toto "ľúbim". Zdravý receptík aj na akúkoľvek príležitosť. Výborne si navarila.
1x haji
nadia56
@Biba1111 , losos / aj ina ryba/ pripraveny na pare je velmi chutny a lahko stravitelny,
okrem toho je navarene rychlo a bez zbytocneho postavania pri sporaku,
takto isto-na pare, ryby pripravujeme aj my,
velmi dobre si navarila ☺
1x mares




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia