Foto: bosorkatt
Každoročne na našom jarmoku navštevujem stánok s názvom Podplamienok, kde robia osúchy so slaninou, smotanou a cibuľou a pečú to tam priamo vedľa stánku. Zobraziť celý popisKaždoročne na našom jarmoku navštevujem stánok s názvom Podplamienok, kde robia osúchy so slaninou, smotanou a cibuľou a pečú to tam priamo vedľa stánku. Tak som vyskúšala domáci podplamienok.
Postup
-
1
Vypracovala som kysnuté cesto ako na pizzu. dala som ho na plech a natrela pochúťkovou smotanou, nato som dala na kocky nakrájanú slaninku a dala piecť.
- 2
Na masti som osmažila na kolieska nakrájanú bielu a červenú cibuľku a mierne som to osolila.
- 3
Na napoly upečený posúch som navrstvila upraženú cibuľku a dala som to dopiecť.Hotovo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu