Pohánkové rizoto

majlus - fotkamajlus, 14. januára 2017
Pohánkové rizoto
Foto: majlus

Konečne mi prišla chuť na pohánku, tak som si vytvorila rizoto, ktoré bude asi dlhšie obľúbené v našom jedálničku.

2
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

šálka 1
2
100 g
2
1
5 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ćervenú repu som upiekla /mám vždy odloženú a nachystanú v chladničke/. Pohánku som klasicky uvarila pridala som do nej soľ a chilli. Medzitým som si podusila na masle cibuľku a šampiňóny. Následne som pridala červenú repu a dochutila korením a soľou. Všetko som nakoniec zmiešala a pred podávaním som pridala gorgonzolu a kúsok jarnej cibuľky. Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu

9 komentárov k receptu
akékoľvek rizoto bez mäsa milujem, pohánku robím aj klasicky ako moja babička kedysi len s ľahko opraženou cibuľkou, v lete s dobrými paradajkami zo záhrady a tiež si rada dám rizoto z ryže natural a pridám akúkoľvek dusenú zeleninu, najradšej však cuketu na cesnaku. To všetko sú ľahké, zdravé ale aj veľmi chutné jedlá. Tvoj recept s cviklou ukladám.

Pridaj komentár k receptu: