Paprikáš z hlivy ustricovitej
Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 24. júna 2012
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 24. júna 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hlivu umyjeme a pokrájame na rezance. Na rozpálenom oleji osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu do zlatista.
- 2
Pridáme hlivu ustricovitú, papriku, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme asi 20 minút.
- 3
Paprikáš zahustíme múkou rozšľahanou v mlieku a nakoniec pridáme smotanu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu