Foto: oco
Toto je recept na pondelok,keď zostane hovädzina z polievky.Nevadí ,ak máte iné priority vo varení a hovädzina čaká v chladničke tak skúste uvariť Zobraziť celý popisToto je recept na pondelok,keď zostane hovädzina z polievky.Nevadí ,ak máte iné priority vo varení a hovädzina čaká v chladničke tak skúste uvariť inokedy.Omáčka je pre nás dobrá aj bez mäsa s cestovinou.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z múky a masla urobíme zásmažku do ktorej pridáme postrúhanú cibuľu a zalejeme studeným zeleninovým vývarom.
- 2
V druhom hrnci necháme varom prejsť uhorky nakrájané na kocky v sladkokyslom náleve z uhoriek.Nálev je tak centimeter nad uhorkami.
- 3
K uhorkám pridáme rozmiešanú zásmažku.Spolu varíme 15 minút.Žĺtko vymiešame so smotanou a prilejeme do omáčky.Dochutíme soľou,mletým čiernym korením a hustotu upravíme nálevom z uhoriek
- 4
Do omáčky pridáme nakrájanú hovädzinu z polievky nacháme prejsť varom.Podávame s cestovinou ozdobíme čerstvou bazalkou.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu