Foto: lucietta
Výborné, rýchle a veľmi chutné jedlo... vôbec sa nebojte kombinácie mäska s ananásom, je to fakt skvelé
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie stehná si vykostíme a nakrájame na menšie kúsky. Kľudne môžeme použiť aj prsia, ale my máme stehná radšej, sú šťavnatejšie. Zmiešame ich so sójovou omáčkou a necháme ho trošku postáť.
-
2
Na panvici rozpálime olej a mäsko na ňom opražíme.
-
3
Pridáme kari korenie.
-
4
A poriadne premiešame, aby sa obalilo každé mäsko korením.
-
5
Prilejeme trošku šťavy z kompótu, aby sa nám vytvoril fajnový sósik
-
6
Pridáme kúsky ananásu a všetko spolu chvíľku podusíme.
-
7
Tesne pred koncom pridáme na kolieska pokrájaný pór a premiešame. Ozaj iba minútku, aby ostal jemne chrumkavý.
Diskusia k receptu