
Kuracie stehná na sušených dubákoch
Dnešný obed som robila z kuracích stehien. Skvelú chuť im dodali sušené dubáky.

Pšenové fašírky
Z časopisu o jedle. Sú výborné ako príloha alebo hlavné jedlo. Aj na studeno sú...

Steak z hovädzej sviečkovej s grilovanou sezónou zeleninkou a ľahkým šalátikom
Pravú sviečkovú narežeme na 200g steaky, necháme odležať 20minút pri izbovej teplote. Do mažiaru dáme korenie 4...

Pizza na kameni
dlho som skúšal rôzne recepty na pizzu... až raz som zistil, ktorý je ten pravý, ...

Syrové karbonátky
Jednoduchý a chutný recept nielen pre tých, ktorí neholdujú mäsu a majú už plné zuby vyprážaného...

Jelenie stehno so zelerovým pyré
Mäso nakrájame na valčeky po vláknach a našpikujeme slaninou, osolíme, okoreníme a opečieme do zlatista zo...

Baranina pečená
Obľúbeným mäsom u nás doma nie len na Veľkú noc je baranina alebo jahňacina. Je druh...

Vynikajúci langoš
tak tento recept môžem odporúčat tak skvelé langoše sú... stravníci chválou nebudú šetrit :)

Špenátový bulgur
Konečne som sa odhodlala! A to na experiment s bulgurom... A k môjmu údivu dopadol tak dobre,...

Pomaly pečené pikantné kuracie stehná na víne po židovsky
Židovská kuchyňa má veľa vynikajúcich receptov, mám ju veľmi rada a dnes som vybrala zo svojej...

Jeseter na masle z medvedieho cesnaku
Manžel mi zohnal krásneho jesetera, @mijaita inšpirovala fantastickým maslom a tak vznikol tento lahodný rybársky obedík....

Bravčová roláda plnená praženicou so zeleninou
Uvariť niečo dobré na obed a prekvapiť nie je jednoduché. Dnes som si to trochu odľahčila....

Špagety Carbonara
Dnes na obed robím takéto špagety, my ich máme radi len s vajcom a slaninkou a...

Bravčový steak na prírodno
Mäso nakrájame na plátky hrubé cca 1- 1, 5 cm. Potrieme prekrojeným cesnakom. Pokoreníme...

Bravčové kocky z Hurbanovej pod Bankovom
Niet nad domácu kuchyňu! U nás či u Vás. Každý máme svoj domov s úžasnými spomienkami...

Kuracie prsia smotanovej omáčke
Kuracie prsia pokrájame na kocečky a premiešame s korením a s olejom. Zohrejeme panvicu a opražíme mäsko...

Parené buchty po 1000x...
Viem, že je tu veľa receptov, na cesto má každý ten svoj, ale naplniť...

Čerešňové guľky zo zemiakového cesta
Chcel som robiť slivkové, ale zo záhrady som mal čerešne, tak som využil tie ;-) V...

Ázijská opečená ryža
ak vam ostala ryža a neviete čo s nou, tak toto je skvely a rychly recept kde...

Špenátové pirohy s bryndzovou omáčkou
Recept bol uvedený v týždenníku, +7 DNÍ. Keďže je obdobie čerstvej bryndze a už aj...

Bravčové rolky so špenátom a mozarellou
Bravčove karé nakrájame a vyklepeme, špenátové listy popražíme na olivovom oleji, pridáme soľ a cesnak,...

Šťavnaté špikované karé
Rád pracujem s mäsom vcelku. A pretože viem, že karé po upečení je suché tak som si...

Úhrabky
Toto jednoduché a veľmi chutné slovenské jedlo ma naučila robiť moja babička. v tom čase boli...

Morčacie prsia s quinoou podľa Maroša Molnára
Profesionálny kondičný tréner Maroš Molnár, ktorého poznáme z televíznej relácie Extrémne premeny, nám predstaví recept...

Kuracie prsia plnené bryndzou
Dnes sme si veruže pochutnali. A pritom je to taký recyklačný recept - bolo treba minúť bryndzu aj posledné vlaňajšie zemiaky....

Marinované morčacie krídla
Vyborne a s poharom cerveneho nemali chybu. Viem si ich predstavit aj na grile, vlastne...

Pečená husokačka, plnený krk a všeličo iné
môj muž kúpil husokačku, samozrejme z domáceho chovu, šak si nebudem hanbu robiť... vážila...

Krémové rizoto s cuketou a hráškom
Krémové rizotá máme s dcérou veľmi rady. Všetky, ktoré sme skúsili, nám chutia a...