![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hrušková polievka so syrovými guľkami
Hrušky rozpolíme, ošúpeme, odstránime jadrovník a nakrájame na malé kocky. Do kastróla dáme vodu,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tuniak na rukole
Tuniak servírovaný na rukole a pestrofarebnej zelenine ulahodí nielen chuti ale aj očiam.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Opekané zemiakové kocky s karamelizovaným jablkom a klobáskovými mrvencami
Veľmi jednoduché, lacné a málo pracné jedlo, ktoré je naviac bez zbytočných tukov a cukru......
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rýchle pečené kurča s prílohou
Kurča nakrájame , umyjeme a poukladáme na pekáč. Posolíme a posypeme č. paprikou, polejeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Homár s omáčkou podľa Andreja
Môj synovec Andrej sa považuje za gurmána. Pochytil som od neho viacero receptov, ktoré vám...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Roláda plnená vajíčkami, mrkvou a uhorkou
Bôčik rozrežeme tak, aby sme získali vysoký plát mäsa. Mastné časti môžeme vyrezať, nakrájať...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zelenogaštanové rizoto Carnestolendas de Castaňo
Gaštany sa ešte nájdu, možno kde-tu aj zabudnutá zelená rajčina v skleníku, či taká, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie štvrte s dubákmi
Na prechádzke lesom so psom so našiel zopár dubákov možno posledná úroda. Tak som sa rozhodol...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Gnocchi taliansko-slovenského priateľstva
Uvařím brambory ve slupce, oloupu a ještě teplé nastrouhám, přidám mouku a sůl a vypracuji...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špargľová polievka s mäsovými guľôčkami
Z domácej špargľovej polievky môžete pripraviť výdatné jedlo, keď ju dotvoríte mäsovými guľôčkami s karí korením....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marhuľové guľky s vínovou penou
Zemiaky dáme uvariť deň vopred, pomelieme ich, dáme na pracovnú dosku, do stredu spravíme jamku,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cícerovo-kelová polievka
Na oleji si opražíme nakrájaný pór, nakrájaný stonkový zeler a nakrájanú papriku.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krídelká pod horčicovou zálievkou
Pripravíme marinádu: celozrnnú horčicu zmiešame s vínom, olivovým olejom, medom a solamylom. Osolíme a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Škoricové fašírky v rajčinovej omáčke
Hovädzie mäso, parmezán, vajce, strúhanku, pretlacený cesnak, sol, cierne korenie a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Valčeky z baraniny
Mäso odblaníme a zbavíme tuku. Pomelieme, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, ochutíme korením, cesnakom,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paradajkovo-seitanové korenené guľky
Recept na guľky mám z Vegan kochen, so klappt die Umstellung. A k nim sa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie stehná v kokosovo-citrónovej omáčke
Jemné a svieže kuracie stehná v kokosovo-citrónovej omáčke. Vyskúšajte tento recept s ryžou SOS Basmati.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené jahňacie stehno s feniklom a orechmi
Mäso poriadne nasolíme a okoreníme, dochutíme drvenými feniklovými semienkami a drvenými orechmi. Aby mäso počas pečenia...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paradajkové košíčky so pšenom
Paradajkové košíčky plnené pšenom a šampiňónmi sú výborným šťavnatým predjedlom alebo pochúťkou počas dňa.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčový bok s krémovou kapustou a pohánkou
Bravčový bok nasolíme a potrieme cesnakom, pečieme najskôr pri 90 °C 2, 5 – 3 hodiny, ...