45 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z múky, masti, oleja, droždia a trochy vody vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť.
- 2
Po vykysnutí ho ešte raz premiesime a vložíme do masťou vymastenej a hrubou múkou vysypanej formy. Vytlačíme ho po obvode tak, aby vytvorilo vyšší okraj.
- 3
Natrieme rajčinovým pretlakom, posypeme tymiánom, bazalkou, cesnakom a ďalšími surovinami podľa našej chuti. Na záver pridáme parmezán.
- 4
Pečieme v stredne teplej rúre cca 15 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Papier setri cas a cistiace prostriedky na umyvanie plechu.