![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krémovo-nekrémová zeleninová polievka
Zelenina so zeleninou. Nemusí byť vždy tradičná zeleninová, resp. krémová, skúsila som kombináciu....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Karfiol s hráškovým krémom a blanšírovanou špargľou podľa Pavla Berkyho
Módny návrhár a finalista šou MasterChef Česko 2020 Pavel Berky nám pripravil zaujímavý recept zo svojej kuchárskej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiaková placka plnená husacími pľúcami
V osolenej a okorenenej vode na miernom ohni uvaríme pľúca a necháme vychladnúť. Zemiaky očistíme a na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaná pražma s citrusovou plnkou
Pražmy očistíme, osušíme a z oboch strán narežeme, aby sa rýchlejšie prepiekla.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Syrová cuketa
Cuketu ošúpem, nakrájam na kolieska a dám do zapekacej misy. Potom do cca 50ml olivového...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Brokolica so sladkokyslou brokolicou
Dnes som si chcela dať niečo čisto zeleninové. Tekvice som sa nateraz prejedla a zo surového...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špagetové omelety
Takéto omelety som jedla na obed v práci. Tam ich plnili sójovým mäsom pre vegetariánov...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Prsičká v mandliach na jahodovom čatní a hráškovom pyré
Kuracie prsia osolíme, okoreníme, opečieme na oleji, vložíme na plech, potrieme syrom mascarpone, do...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Placky s karfiolom, kukuricou a hrachom
Dnes som mala chuť na niečo zeleninové a tak som si vymyslela toto jedlo. :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkový cuketový nákyp
Vďačný recept, do ktorého môžete nakrájať napríklad mäso z obeda, šampiňóny, slaninu. Výborné...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tatarákový závin
Hovädzie mäso si zomelieme na mäsovom mlynčeku na jemno, najlepšie niekoľkokrát na jemnú kašičku. Cibuľu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Čierna šošovica so zemiakovo-paštrnákovým pyré
Vo veľkom hrnci zohrejeme olej. Nadrobno nakrájanú cibuľu a na malé kúsky nakrájanú papriku orestujeme a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jablčné tyčinky
Olúpané jablká nakrájame na malé kúsky (alebo nastrúhame nahrubo) a necháme asi 15 – 20 minút podusiť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečený žampion a plněná rajčátka
Žampiony očistíme, omyjeme a oddělíme nožičky. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené nožičky...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Yaki Onigiri
Yaki Onigiri, jednoduchý a chutný pokrm, ktorý pochádza z japonskej kuchyne, je skvelý spôsob, ako vytvoriť výnimočné dobroty priamo z pohodlia vášho domova....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Naša vianočná polievka
Keďže máme ešte trochu vlastnej kyslej kapusty, tak som uvarila našu obľúbenú polievku. Jedávame ju...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Maki sushi s rybou
Tento recept pre vás pripravila Fitrecepty! Skúšali ste si už doma pripraviť sushi? Základ každého sushi je dobre uvarený, správny typ ryže....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pikantné muffiny
Cibuľku pokrájame na drobno a cesnak prelisujeme. V hrnci ohrejeme olej a orestujeme na ňom cibuľku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kórejská palacinka Haemuljeon
Skrátka nevšedná palacinka - kórejská záležitosť s morskými plodmi a dokonale vyváženou zálievkou.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paštrnákové knedličky s rukolovým pestom
Zemiaky a paštrnák si očistíme a pripravíme si zvyšné suroviny na knedličky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bažantie prsia s malinovou omáčkou
Kurací vývar dáme variť a necháme ho zredukovať na tretinu. Slaninu nakrájame na tenké plátky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paradajkové košíčky so pšenom
Paradajkové košíčky plnené pšenom a šampiňónmi sú výborným šťavnatým predjedlom alebo pochúťkou počas dňa.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie rolky s panírom a mangovým čatní
Kuracie prsia naklepeme, osolime z oboch stran, poprasime mletym ciernym korenim a v tenkej vrstve...