Rozmarínové zemiaky

ma000ja - bez fotkyma000ja, 24. apríla 2013
Rozmarínové zemiaky
Foto: ma000ja
4
porcie
30 minút
príprava
45 minút
na 180 °C

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zemiaky ošúpeme a z jednej strany prerežeme na veľa tenkých plátkov. Medzi ne povkladáme na veľmi tenké kúsky nakrájaný cesnak. Na vrch položíme malé kúsky masla, slaniny a rozmarínových lístkov. Jemne osolíme a pokvapkáme olivovým olejom.

  2. 2

    Dáme zapiecť až kým nám zemiaky nezmäknú.

    Rozmarínové zemiaky - obrázok 2

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
tak toto je to pravé pre mňa :) zemiačky sú moje naj... jedlo v akejkoľvek podobe, a takéto pečené s maslom a bylinkami... mňam
nebolo by lepšie to dať do zapekacej misky ? Takto nám všetka dobrota vytečie na papier. A z misky by sa to dalo vytrieť. Chutné !!!
Ano, je to mozne, ale mne to az tak nevadilo. Aspon prebytocny tuk zo slaninky vytiekol, takze som si mohla povedat, ze som jedla zdravu slaninku :)

Pridaj komentár k receptu: