Rozmarínové zemiaky

ma000ja - bez fotkyma000ja, 24. apríla 2013
Rozmarínové zemiaky
Foto: ma000ja
4
porcie
30 minút
príprava
45 minút
na 180 °C

Suroviny





Postup

  1. 1

    Zemiaky ošúpeme a z jednej strany prerežeme na veľa tenkých plátkov. Medzi ne povkladáme na veľmi tenké kúsky nakrájaný cesnak. Na vrch položíme malé kúsky masla, slaniny a rozmarínových lístkov. Jemne osolíme a pokvapkáme olivovým olejom.

  2. 2

    Dáme zapiecť až kým nám zemiaky nezmäknú.

    Rozmarínové zemiaky - obrázok 2

Diskusia k receptu

luss44
tak toto je to pravé pre mňa :) zemiačky sú moje naj... jedlo v akejkoľvek podobe, a takéto pečené s maslom a bylinkami... mňam
angast
nebolo by lepšie to dať do zapekacej misky ? Takto nám všetka dobrota vytečie na papier. A z misky by sa to dalo vytrieť. Chutné !!!
ma000ja
Ano, je to mozne, ale mne to az tak nevadilo. Aspon prebytocny tuk zo slaninky vytiekol, takze som si mohla povedat, ze som jedla zdravu slaninku :)
mramar
to sú zemiaky už vopred uvarené v šupke?
ma000ja
Zemiaky boli osupane a nevarene. Surove sa nakrajali a vlozili do rury.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia