Foto: blissofplants
Recept od @veganfoodandliving
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode.
- 2
Medzitým si panvicu postriekame olejom a domäkka opražíme nakrájanú cibuľu, na posledných pár minút pridáme nakrájané papriky.
- 3
Cestoviny scedíme, necháme si trochu vody z varenia a cestoviny zmiešame s hummusom, paprikovo-cibuľovou zmesou a nakrájanou bazalkou, použijeme trochu vody z varenia cestovín, aby neboli suché.
- 4
Dochutíme citrónovou šťavou, soľou a čiernym korením a podávame posypané lístkami bazalky.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dakujem velmi pekne!🙂dufam, ze bude chutit..mne to velmi chutilo🙂