Grilovacia klobása s Nivou a hruškami

mecom - fotkamecom, 22. júna 2015
Grilovacia klobása s Nivou a hruškami
Foto: mecom

Komerčný recept od šéfkuchára Mareka Orta

4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks grilovacia
1 ks
2 ks
100 g
2 ks červená
150 g
 čerstvo mleté
50 ml
100 ml (Extra virgin)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rímsky šalát rozoberieme na listy, umyjeme ho pod studenou vodou a necháme odkvapkať. Natrháme ho na menšie kúsky a vložíme do šalátovej misy. Hrušky si nakrájame na tenšie prúžky, pridáme k natrhanému šalátu. Vlašské orechy posekáme a opražíme ich na panvici. Pridáme do šalátu. Šalát ochutíme soľou a olivovým olejom.

  2. 2

    Červenú cibuľu si nakrájame na menšie mesiačiky, orestujeme na rozohriatom oleji, osolíme a dochutíme čerstvo namletým čiernym korením. Pridáme do šalátu a všetko premiešame. Servírujeme do hlbokého taniera. Klobásu si pripravíme na grile a pokrájame na menšie kolieska a pridáme na šalát.

  3. 3

    Nastrúhanou nivou (na hrubo) posypeme hotový šalát.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
nehnevajte sa ale čo to je za recept, ved to je misch-masch , tak na tom by som si nepochutil , trocha si to prehnal, ale aj to sa stáva, nabudúce to môže byť OK. Vydržaťťťťťťťťťťťť !!!!!!!!!!!!

Pridaj komentár k receptu: