Grilovacia klobása s Nivou a hruškami

mecom - fotkamecom, 22. júna 2015 8:50
Ďalšie recepty »
Grilovacia klobása s Nivou a hruškamiFoto: mecom

Komerčný recept od šéfkuchára Mareka Orta

4
porcie
15 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

4 ks grilovacia
1 ks
2 ks
100 g
2 ks červená
150 g
 čerstvo mleté
50 ml
100 ml (Extra virgin)
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Rímsky šalát rozoberieme na listy, umyjeme ho pod studenou vodou a necháme odkvapkať. Natrháme ho na menšie kúsky a vložíme do šalátovej misy. Hrušky si nakrájame na tenšie prúžky, pridáme k natrhanému šalátu. Vlašské orechy posekáme a opražíme ich na panvici. Pridáme do šalátu. Šalát ochutíme soľou a olivovým olejom.

  2. 2

    Červenú cibuľu si nakrájame na menšie mesiačiky, orestujeme na rozohriatom oleji, osolíme a dochutíme čerstvo namletým čiernym korením. Pridáme do šalátu a všetko premiešame. Servírujeme do hlbokého taniera. Klobásu si pripravíme na grile a pokrájame na menšie kolieska a pridáme na šalát.

  3. 3

    Nastrúhanou nivou (na hrubo) posypeme hotový šalát.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist