Grilovacia klobása s Nivou a hruškami

mecom - fotkamecom, 22. júna 2015
Grilovacia klobása s Nivou a hruškami
Foto: mecom

Komerčný recept od šéfkuchára Mareka Orta

4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks grilovacia
1 ks
2 ks
100 g
2 ks červená
150 g
 čerstvo mleté
50 ml
100 ml (Extra virgin)




Postup

  1. 1

    Rímsky šalát rozoberieme na listy, umyjeme ho pod studenou vodou a necháme odkvapkať. Natrháme ho na menšie kúsky a vložíme do šalátovej misy. Hrušky si nakrájame na tenšie prúžky, pridáme k natrhanému šalátu. Vlašské orechy posekáme a opražíme ich na panvici. Pridáme do šalátu. Šalát ochutíme soľou a olivovým olejom.

  2. 2

    Červenú cibuľu si nakrájame na menšie mesiačiky, orestujeme na rozohriatom oleji, osolíme a dochutíme čerstvo namletým čiernym korením. Pridáme do šalátu a všetko premiešame. Servírujeme do hlbokého taniera. Klobásu si pripravíme na grile a pokrájame na menšie kolieska a pridáme na šalát.

  3. 3

    Nastrúhanou nivou (na hrubo) posypeme hotový šalát.

Diskusia k receptu

ekonom1
nehnevajte sa ale čo to je za recept, ved to je misch-masch , tak na tom by som si nepochutil , trocha si to prehnal, ale aj to sa stáva, nabudúce to môže byť OK. Vydržaťťťťťťťťťťťť !!!!!!!!!!!!
evanaaa
Tá klobása sa mi do toho šalátu moc nehodí, ale inak by aj ušiel.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia