
Beluga šošovica s limetkovou ryžou a tofu z jedného hrnca
Milujem tieto spojenia chutí! Beluga šošovica s limetkovou ryžou a tofu je jednoduchý a veľmi chutný recept z jedného hrnca, ktorý môžete servírovať do pol hodinky....

Jemná žemlovka pro méně bohaté
Nedávno se mi dostal do ruky časopis "Knihovnička recepty" kde mě upoutal rcp na zajímavé nezvyklé pochutnáníčko...

Zeleninový špíz so smotanovým dresingom
Zeleninu umyjeme a nakrájame na približne rovnako veľké kúsky. Striedavo ich napicháme na špajľu, potrieme...

Zemiaky s chorizom - plán B
Plán A bol vynikajúci recept od @Evusik (http://varecha. pravda. sk/recepty/zemiaky-s-chorizom-fotorecept/18910-recept. html). Lenže kým sa varili zemiaky,...

Grilované stehná so šalátom
Mäsko si dobre okoreníme a dáme trošku oleja. Necháme na chvíľku odležať. Dáme na rozpálený...

Balíčky z červenej kapusty, plnené teplým šalátom z červenej šošovice, hríbov a bizalmov (fotorecept
Je to zaujimave jedlo z vegetarianskej kuchyne, vhodne aj ako priloha k roznym mäsam.

Luštěnina s tarkou
Krásné, chutné jídlo, které se vaří z jakékoliv luštěniny. Já mám ráda drobnozrnnou...

Karfiolovo-brokolicový pekáč
Priniesla som si z obchodu oboje, karfiol aj brokolicu. A teraz čo s tým? A ajhľa, ako na objednávku vyskočil z časopisu tento recept...

Chrumkavé pliecko
Slivky namočíme do jablčného vína. Pliecko umyjeme, osušíme, okoreníme a osolíme. Kožu narežeme...

Frikasé z pečene s karotkovou ryžou
„Keď sa vraví o zabíjačke, každý má na mysli zaužívané a dlho tradované recepty...

Kuracina s hubami pod lístkovou pokrievkou
Kuracie prsia nakrájame, osolíme, okoreníme a posypeme údenou paprikou. Opražíme spolu so slaninou nakrájanou na kocky.

Zubáč zapečený s karfiolom a mliečnou omáčkou
Príprava mliečnej omáčky: múku a maslo zmiešame, pridáme aj malé množstvo horúceho mlieka a dobre rozmiešame....

Kuřecí křídla se žampiony na víně
Místo křídel lze zajisté použít i jiné části kuřete, ale nic jiného jsem právě po ruce...

Morčacia pečeň na bielej cibuli a paprike
Kupujúci má vždy a všade chodiť s otvorenými očami. Tentoraz sa to oplatilo aj mne...

Hovädzí steak s bylinkovou omáčkou
Bylinková omáčka: Suroviny na omáčku zmiešame v miske. Prikryjeme ju potravinovou fóliou, odložíme do chladu...

Bigoli s mandľami
Bigoli sú vaječné cestoviny podobné špagetám, ktoré sú však nesušené a výrazne hrubšie. Pripravil som...

Bulgur s makom
Nevedel som čo s bulgurom, tak mi napadlo ho urobiť s makom. Výsledok bol super....

Fazuľové karbonátky
Namočenú fazuľu uvaríme domäkka. Potom ju rozmixujeme na kašu, zmiešame s nastrúhanými zemiakmi, vajcom...

Ovocné sushi maky
Ryžu si premiejeme pod tečucou vodou . Dame do hrnca spolu z mliekom a smotanou , ...

Šlehačkové lívanečky nekynuté
Vše dáme do mísy a metlou promícháme. Na lívanečníku pozvolna upečeme lívanečky na troše oleje...

Kachní roláda plněná kysaným zelím
Kachnu vykostíme, plát položíme kůží dolů a osolíme, opepříme, posypeme zázvorem.

Tofu žemľovka pre kúpačov
Nadýchaná žemľovka, z ktorej sa vám budú zbiehať slinky. Vyskúšajte, ako chutí spojenie Tofu...

Rybie filé na tmavom pive
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...

Bezlepkové cuketové placky s jogurtovo-bylinkovým dipom
Máme pre vás skvelý sezónny recept, ktorý si zamilujete! Pripravili sme bezlepkové cuketové placky s jogurtovo-bylinkovým dipom, ktoré sú ideálnym riešením na ľahký obed či večeru....

Pečené býčie rebro s karlovarskou knedľou
Slávne národné gastronómie si vážia jedlá svojich prababičiek. Mali by sme si z toho vziať poučenie;...

Pečené rebrá s krúpkovo-petržlenovým šalátom
Zabíjačka patrí medzi slovenské gurmánske tradície a hostia tieto jedlá stále vyhľadávajú. Kvalitné, dobré a...