Goody Foody vegan burger so šošovicovým pyré
Foto: goodyfoody
GOODY FOODY VEGAN burger so šošovicovým pyré a s mixom šalátu. Na prípravu sme použili Goody Foody vegan burgre.
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji orestujeme na drobno nakrájanú cibuľu skoro dozlatista. Potom pridáme nakrájaný cesnak a dorestujeme. Pridáme škoricu, kajenské korenie, červenú šošovicu a sušené paradajky. Premiešame a ľahko osmahneme.
- 2
Prilejeme vývar, pridáme bobkový list a privedieme do varu. Varíme 10-15 minút. Vyberieme bobkový list a pyré rozmixujeme. Ochutíme soľou, chilli a citrónovou šťavou.
- 3
GOODY FOODY Vegan Burger opečieme na troške oleja z oboch strán. Ozdobíme rôznymi druhmi šalátu. Servírujeme.
Tiež burger:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu