Kapor pod cesnakom

slnecnicovka - fotkaslnecnicovka, 9. februára 2012

Tento jednoduchý recept nám poradila stará známa a u nás sa ujal. Ak Vám ešte zostal vianočný kapor v mrazničke, môžete si ho pripraviť aj podľa nasledovného postupu.

Suroviny

1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    - ,,nafiletovaného" kapra sme nechali postáť v mlieku asi šesť hodín

    Kapor pod cesnakom  - obrázok 1
  2. 2

    - po takejto úprave sme ho nasolili, okorenili, posypali červenou paprikou, obložili cesnakom a kúskami masla

    Kapor pod cesnakom  - obrázok 2
  3. 3

    - po dvatsiatich minútach pečenia na 180 stupňov sa po ňom len tak zaprášilo...

    Kapor pod cesnakom  - obrázok 3
Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Hlavné jedlá, Pečené

Diskusia k receptu

rimanka3
takto robím kapra v menších porciách a kúskom slaninky zabaleného v alobale a je výborný. tento bude viac pripečený, skúsim.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha