Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Pripravte si vegetariánsky gril s vašou obľúbenou zeleninou a vychutnajte si zľahka zapečený pokrm.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
- 2
Takto pripravené ražniči pečieme na grile potreté malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme korením na pečenú zeleninu a podávame s varenou ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu