Zeleninové špízy

podravka - fotkapodravka, 5. augusta 2016
Zeleninové špízy
Foto: podravka

Komerčný recept
Pripravte si vegetariánsky gril s vašou obľúbenou zeleninou a vychutnajte si zľahka zapečený pokrm.

6
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

2 konzervy
20 g
1 bal
20 g
2 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.

  2. 2

    Takto pripravené ražniči pečieme na grile potreté malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a podávame s varenou ryžou.

Diskusia k receptu