Komerčný recept
Pripravte si vegetariánsky gril s vašou obľúbenou zeleninou a vychutnajte si zľahka zapečený pokrm.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 konzervy |
|
20 g |
|
1 bal |
|
20 g |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
- 2
Takto pripravené ražniči pečieme na grile potreté malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a podávame s varenou ryžou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu