Tento recept robím už roky, je to veľmi jednoduché a výborné jedlo
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Spaghetti si uvaríme, tak aby sa nám nerozvarili. Na oleji a masle si usmažíme anglickú a oravskú slaninu. Pridáme šampiňóny nakrájané na plátky. ( najlepšie čerstvé )
- 2
Zalejeme smotanou a chvíľu prevaríme až kým nám smotana nezhustne, potom na záver pridáme syr. Do omáčky vložíme spaghetti a miešame kým nebudú spaghetti komplet "obalené" v omáčke
- 3
Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je to dobrý recept, nech Ti to ešte dlho varí :)