Pikantné tofu

katka2 - fotkakatka2, 1. septembra 2010
Pikantné tofu
Foto: katka2

Chcela som si uvarit niečo zdravé .Pri otvorení chladničky sa na mna usmievala oravská slaninka a volala zober aj mňa.Tak som ju poslúchla .Jedlu Zobraziť celý popisChcela som si uvarit niečo zdravé .Pri otvorení chladničky sa na mna usmievala oravská slaninka a volala zober aj mňa.Tak som ju poslúchla .Jedlu dodala skvelú chut aj vônu.

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1
200 g
1
1




Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji opečieme cesnak a na kocky nakrájanú oravskú slaninku.Pridáme nakrájanú papriku,paradajku,šampiňony.Nakoniec pridáme na kocky nakrájaný tofu syr.

  2. 2

    Môžete podliat aj vývarom ale ja nepodlievam paradajka pustí štavu.Dochutíme bylinkami a koreninami a už len dobrú chut vám možem zapriat.

Diskusia k receptu

zdezda
:-))))))prekvapila ma tá slaninka v zdravom jedle :-) ale chutné to môže byť, no určite by som nedávala ešte aj olej, ale opražila by som si najprv slaninku aby si sama pustila šťavu, potom cesnak,......
katka2
Olej nie je potrebné dať, keď dáte slaninku ale kto nemôže slaninku olej je potrebný.
radovana
Aj ľudový liečiteľ, americký "spiaci prorok" Edgar Cayce, ktorý vo svojich bestselleroch Potraviny ako liek, Ľudový liečiteľ a ďalších varuje pred konzumáciou bravčového mäsa, povoľuje jedine občas do chrumkava opraženú slaninku. Recept je podľa mňa výborný.