
Baranie kolienko cesnakom a rozmarínom
Kolienko najprv marinujeme, pričom marinádu vytvoríme z rozdrveného cesnaku, soli, oleja a rozmarínu...

Farebná fúzia
Rýchlo a dobre sa najesť. Táto podmienka bola dnes z mojej strany splnená. Viac na...

Veľkonočný losos
Základ na tento recept je od Ihnačáka, recepty z Lidla. Trochu je upravený, je...

Cviklové záležitosti
Povodny recept so nasla http://www. kankan. sk/bloger/clanok/pecena-cvikla-s- ricottou/42346 kedze mam doma este nejake to kilo naviac tak som...

Špagety so syrovou omáčkou
Je to veľmi chutné jedlo. Tento recept mám od svojej maminy. Mám strašne rada tento recept preto...

Fašírková zmes v cuketovom cestíčku
Pripravte si chutný a výživný obed či večeru za pár minút. Rastlinnú fašírkovú zmes milujú...

Zha jiang mian
Ďalšia relatívna rýchlovka. Musel som to trochu upraviť kvôli ingredienciám čo je tu problém zohnať, ale chuťovo sa to veľmi podobá....

Ovsené placky s pestom
Ovsené placky sú v poslednej dobe populárnym jedlom a dajú sa robiť na viacero spôsoboch. Ja...

Králičie chrbáty marinované čiernym pivom
Na dostatok čerstvej „králičiny“ sa, na šťastie, od istého času sťažovať nemôžeme. Ako...

Cuketové cestoviny s pestom
Výborné cuketové cestoviny. Najlepšie sú s domácim pestom no aj s kupovaným vám budú určite chutiť....

Špagety s pestom a orechami
Veľmi jednoduchá kombinácia, ale myslím, že ako inšpirácia môže niekomu poslúžiť.

Kuracie prsia v sezame
Tento recept varíme doma často a už naň nemusíme ísť do čínskej reštaurácie:))) Skúšala som toto jedlo...

Králik v paradajkovo-medovej marináde
Pretože sa nám zdal pečený králik suchý, pokúsili sme sa pripraviť ho inak a recept sa...

Divinový chrbát s medovými lievancami
Med je surovina hodná kráľovnej (a to nie iba včelej). Dokáže nielen osladiť dezerty, ale...

Údené kačacie prsia na šošovicovom šaláte
Kačacie prsia opracujeme, nasolíme, okoreníme, pridáme nasekaný tymian a opečieme z oboch strán...

Segedín z údeného kurčaťa
Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme dozlatista na časti rozohriateho tuku, zaprášime paprikou, pridáme rascu a zalejeme...

Teľacie rezne so špenátovou plnkou
Rezne zo stehna naklepeme, osolíme, potrieme prelisovaným cesnakom, poukladáme na ne lístky mladého špenátu.

Cibuľový tokáň na transylvánsky spôsob
Hľadala som recept na zužitkovanie mäsa z mäsovej polievky. Fašírky, paradajková a kôprová omáčka mojej...

Bezlepkový cuketový koláč s kôprom
Aj vám už dozrievajú cukety v záhradke alebo ste si z trhu priniesli domov túto obľúbenú zeleninu?...

Sójové kúsky so sušenými paradajkami a s tymianom
Sójové kúsky si pamätám ešte z detstva, vtedy som ich mala naozaj rada a najčastejšie sme...

Palacinky
Palacinky si jedno z mojich obľúbených sladkých jedál, pričom sú šikovno hotové :)

Hanger steak s vínovo-brusnicovou redukciou
Po dlhšej dobe jeden hanger nezaškodí :-) Odkaz pre všetkých dobrých ľudí: NENECHAJTE SA VYŠTVAŤ !!!

Kurča s dvomi plnkami
K tejto verzií pečeného kurčaťa už nie je potrebné nič iné. Jedna plnka ako príloha, druhá ako...

Kuracie mäsko pod rúškom tajomstva
Týmto jedlom som bola ponúknutá v Madarsku a kedže mi veľmi zachutil rozhodla som sa s ním...

Pečené filé
Filé umyjeme, osušíme a každé pokrájame na 4 kúsky. 3 PL oleja zmiešame spolu s...

Zemiakovo - šampiňónové knedličky s fazuľkou a smrčkami
Knedličky: Šampiňóny rozmixujeme.