Foto: katka2104
Ak máte čas a chuť, kľudne použite aj hovädzie mäso...
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V hrnci rozpustíme sádlo a pridáme narezanú cibuľu, ktorú osmažíme dosklovita. Pridáme na kocky nakrájame mäso a prudko opečieme.
- 2
Pridáme múku a poriadne premiešame. Pridáme nadrobno narezaný cesnak, soľ, peper, papriku, nakrájané šampióny a dobre premiešame. Prilejeme pivo a vodu, privedieme do varu a plameň znížime. Prikryjeme a dusíme cca. hodinu alebo kým mäso nezmäkne.
- 3
Podávame s cestovinami, ktoré pripravíme podľa návodu alebo s knedľou. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu