Oheň

pikica - fotkapikica, 1. februára 2011

Činske jedlo ,trochu upravene na naše pomery ale veeeeelmi dobre :-)

Suroviny

300 g
150 gol
 sladká
1 ks




Postup

  1. 1

    Bravčové stehno nakrajame na tenke rezance,na panvici rozpálime olej a dodáme tam mäso.Keď sa opečie do biela,osolíme ho a okoreníme,podlejeme troškou vody a nechame podusiť.Keď je mäso mäkke,vyberieme ho a necháme niekde v teple.

  2. 2

    Na výpeku z mäsa opečieme šunkovú salám ,ktorú sme vopred nakrájali na rezance.Pokiaľ sa salám opečie,nakrájame pór na kolieska.Opečenú salám vyberieme,vložíme späť mäso,pridame kečup,pretlačený cesnak,sójovú omáčku,chilli omáčku/podľa chuti/ a necháme všetko spolu podusiť pár minút.Nakoniec vložíme opečenú salám a pokrájany pór.Všetko dobre premiešame a necháme postáť,aby sa všetky chute spojili.Podávame s ryžou,alebo hranolkami.

  3. 3

    Toto jedlo sa vola oheň,nakoľko je v ňom chilli omáčka.Ja som ho už robila aj bez chilli a je to tiež veľmi dobré.Jednoducho MŇAM.-)

Diskusia k receptu

katamama
Vyskúšam ale určite to bude bez chilli omáčky, pálivé moc nemusím. Ten pór sa tiež dusí že?
pikica
Ano,ale naozaj len chviľu,nie je dobre ked je zbytočne mäkký.Tak nech ti chutná:-)
dorisa
Recept som si uložila, mám rada pálivé jedlá.
orchidea
Zaujímavý názov, pálivé nemusím, ale bez tej jednej ingrediencie to určite nepokazím. Ukladám si recept a určite urobím. Ďakujem.
cica2
vyzerá lákavo, vyskúšam....kk:)
maca7
môžem povedať,že tento recept je vynikajuuuci:)mnam..navarila som tolko toho,ze sme to jedli 3 dni,ale zjedlo sa uplne vsetko:)
pikica
maca7-tak to som rada,že ti chutilo:-)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia