Bravčové mäso s vlašskými orechmi fotorecept
Foto: peterkub
Ak radi experimentujete a skúšate nové chute, vyskúšajte tento jednoduchý recept s kombináciou netradičných chutí.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso očistíme, nakrájame na kocky a dáme do misky. Cukor s múkou zmiešame a premiešame s mäsom. Pridáme 2 polievkové lyžice sójovej omáčky. Mäso opražíme na panvici cca 10 minút.
-
2
Na druhej panvici opražíme vlašské orechy.
-
3
K vlašským orechom pridáme opečené mäso, 2 polievkové lyžice sójovej omáčky, osolíme a dobre premiešame. 2-3 minúty doopekáme a môžeme podávať. Prajem dobrú chuť.
Diskusia k receptu