Krémové cestoviny s hubami
Foto: blissofplants
Ahojte, v tomto recepte sa fenikel môže nahradiť stonkou zeleru. Ak použijete sójovú smotanu, tak ak môžete, použite len organickú. ? Príjemný štart do týždňa Zobraziť celý popisAhojte, v tomto recepte sa fenikel môže nahradiť stonkou zeleru. Ak použijete sójovú smotanu, tak ak môžete, použite len organickú. ? Príjemný štart do týždňa vám prajem.
príprava
tepelná úprava
Suroviny
2 PL podľa vlastného výberu |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
1/4 ks |
|
1 ks stredne veľká |
|
250 g obľúbené |
|
80 g mrazený |
|
250 ml |
|
obľúbené |
|
(nemusia byť) |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Na zohriatom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájaný fenikel, nakrájanú paradajku a pár minút podusíme.
- 2
Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, sušené bylinky a nakrájané obľúbené huby. Varíme na miernom ohni zhruba 15 minút. Dobre ochutíme, ak treba podlejeme trochou vody.
- 3
Na záver pridáme hrášok a zalejeme sójovou smotanou. Varíme ešte 10 minút, ak treba, dochutíme.
- 4
Podávame s obľúbenými uvarenými cestovinami, ktoré môžeme zmiešať s hubami. Ak máme radi sušené paradajky, pridáme zopár k cestovinám.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Jeeej ďakujem zo srdca velmi pekne💜😊🙏
Takéto komenty potešia najviac😍keď niekto povie že ani by im nechýbalo mäso.😊🙏😍
Jupííí🤗
Áno, ďakujem 😊
Woow, šikovná si😍