Kačacie prsia s orechovou plnkou
Marek Ptačina
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 12. augusta 2012
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 12. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kačacie prsia narežeme, očistíme, usušíme a osolíme. Z ďalších prísad zmiešame plnku, ktorou prsia naplníme.
- 2
Potom prsia zašijeme a v rúre pečieme spočiatku prikryté. Po zmäknutí ich odkryjeme a prudko opečieme dohneda.
- 3
Podávame so žemľovou knedľou a s jablkovou omáčkou alebo s jablkovým pyré.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu