Hovädzie mäso na sušených slivkách

peter64 - fotkapeter64, 3. júna 2011

tento recept mám od svojho spolupracovníka a je to fajn recept už som ho jedol

Suroviny

1000 g /alebo stehno/
3 ks
5 PL
1 ks asi 5cm
1/2 KL
20 g




Postup

  1. 1

    Mäso pokrajeme na väčšie hrubšie kusy (asi 4-5cm) uložime na olej. Pokrajame na hrubo cibuľu okorenime pridame celú škoricu,podlejeme vodou a dusíme do mäkka.Potom odsunieme hrniec na stranu prisypeme mletú škoricu(celú škoricu vyberieme) pridáme sušené sllivky a dodusíme ešte asi 15 min.(vznikne šťava).Slivky v šťave nabutnajú.Podavame z ryžou, môžu byť aj zemiaky.

Diskusia k receptu

marta23
A kedy sa pridajú tie sušené slivky lebo v postupe chýbajú.
evanaaa
Aj som s achcela spýtať, asi ku koncu varenie, aby sa nerozvarili celkom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia