Foto: alzbetty
Omeletka sa trochu potrhala, ale to nevadí, aj tak je veľmi chutná :) namiesto dyne sa dá kľudne použiť cuketa, brokolica či špenát, vhodnou Zobraziť celý popisOmeletka sa trochu potrhala, ale to nevadí, aj tak je veľmi chutná :) namiesto dyne sa dá kľudne použiť cuketa, brokolica či špenát, vhodnou prílohou sú zemiaky varené v šupke, pečivo alebo jeme len samostatne :)
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dyňu ošúpeme, nakrájame na tenko a spolu s očistenými nakrájanými strúčikmi dáme dusiť do vody. Osolíme, okoreníme, pridáme bylinky, citrónovú kôru a šťavu podľa chuti. Dusíme úplne domäkka.
- 2
Vajíčko rozšľaháme s minerálkou, soľou, korením a nakrájanou bazalkou. Vylejeme na panvicu s olejom, hore naukladáme nakrájané cherry paradajky a opečieme z oboch strán.
- 3
Omeletu podávame s dusenou dyňou a vhodnou prílohou. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu