4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Príprava: uvaríme bujón v 1 litri vody, sušené huby 10 minút povaríme a zlejeme ;-) /skúšala som aj čerstvé šampinony, ale lepšie sú sušené - viac aromy sa dostane do jedla/ Opečieme slaninku, pridáme uvarené huby a vysypeme sáčky ryže.../nemáme radi "mazgľavú" ryžu, tak používam dlhozrnnú predvarenú/
- 2
Opečieme slaninku, pridáme uvarené huby a vysypeme sáčky ryže. Necháme trošku opražiť ryžu, zalejeme smotanou a dusíme. Počas varenia podlievame vývarom podľa potreby. Netreba ani ochucovať, veľa dajú huby a bujón.
- 3
Dobrú chuť....
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu