Foto: zuzananoskova
Zbožňujem krúpky a všetky možné pestá. Najradšej mám pesto z medvedieho cesnaku.
2-3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krúpky si uvarím al dente, jemne osolím.
- 2
Pesto pripravujem väčšinou z medvedieho cesnaku, olivového oleja, soli, slnečnicových jadierok.
- 3
Pesto primiešam do uvarených krúpkov podľa chuti (s dcérou máme rady veľa). Naservírujem na tanier, posypem strúhaným tofu, nasekaným medvedím cesnakom a pestom.
- 4
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu