![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Panenka v hubovom fáši s plnenými zemiakmi
Umyté a osušené bravčové kosti rozsekáme na malé časti, vložíme do pekáča s olejom, podlejeme vodou...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filet s provensálskou zeleninou
Baklažán, cuketu, mrkvu, cibuľu, papriku a cesnak nakrájané na malé kocky restujeme na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracia pečeň na hrášku s bylinkami
Je tu x-receptov na prípravu kuracej pečienky, tak tento berte tak orientačne :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bačove guličky
Tento recept mám od môjho ocka, pretože máme radi slovenské jedlá a nemusí v nich byť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečené avokádo
Dnes na trocha zdravšiu nôtu. Avokádo a batáty zapekané v rúre. Jednoduché, chutné a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Teplý šalát s hovädzím mäsom podľa Andrey Zimányiovej
Tento skvelý recept určite ocenia hlavne tí, ktorí chcú byť fit.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mäsové guličky v paradajkovej omáčke
Mleté mäso, ja som dala miešané hovädzie s bravčovým mäsom zamešame s vajíčkami, jednou väčšou...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené fánky
Tieto výborné kysnuté sladké pampúšiky sú vlastne fánky, len sú vylepšené lekvárovou plnkou, ktorú môžete pravdaže nahradiť aj Nutellou, alebo inou plnkou :-)...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jambalaya z klobásy
Nie, neľakajte sa, nie je to žiadna "zakázaná látka" :)) Je to iba obyčané slovenské...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zbojnícky špíz s tekvicovým pyré
Tekvicová nemusí byť len polievka. Nech sa páči, chutný špíz s tekvicovým pyré.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnená paprika na smotane
Nakoľo pestujem paradajky papriku a inú zeleninu chovám brojlerové kurence tak kombinujem.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Seitanové plátky s varenými zemiakmi s lečom
Seitan si vyrábam sama a prichutím si ho podľa vlastnej fantázie a momentálnej chuti.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie prsia s údeným mäsom
Kuracie prsia naklepeme cez foliu. Posolíme, okoreníme a krátko neháme odstáť. Na každý...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jarné rolky so špargľou
Sklené rezance namočíme na 20 minút do studenej vody a scedíme. Špargľu očistíme a blanžírujeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený pstruh s tymianom a zemiakovými lupienkami
Dnes sme celý deň trávili v záhrade a "tvrdo" pracovali, takže namiesto obeda máme večeru...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Perkelt z kuracích stiehien na zelenom podloží
Pikantný perkelt nikdy nesklame! Teda, ako koho. Mňa, moju pred aj za „krv našej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sójové plátky s bazalkovo - syrovou omáčkou
Cibuľu očistíme a nakrájame na malé kocky, cesnak ošúpeme a prichystáme si ostatné suroviny na omáčku....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
PA-VA-NA-ME v horčicovej omáčke a na miski karfiolový šalát s fazuľou ...
V sobotu boli naši malí hokejisti v Selciach na guľáši – pri príležitosti ukončenia hokejovej sezóny (z...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morčacie rezne v brokolicovom cestíčku
Dnešný prvomájový deň sme oslávili v zelenom šate.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ruský teľací rezeň
Z očisteného, umytého, osušeného stehna nakrájame rezne, vyklepeme ich, okrajové blany narežeme, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ravioly plnené bryndzou a špenátom
Je ľahké kúpiť si ravioly v obchode a doma si ich len uvariť, avšak pre mňa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morské mäkkýše JADRANČICE
Blížia sa prázdniny, podaktorí si budú môcť dovoliť aj more, a ak nebudú len vylihovať...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rýchla pizza
túto pizzu som si moc oblúbila lebo je rýchla a chutná (aj keď na foto nevyzerá práve...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečený baklažán
Baklažány sú mojou obľúbenou zeleninou. Podobných receptov je určite veľa, no toto je spôsob prípravy, pri ktorom sa baklažány nenapijú veľa oleja....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ako sa karí s tatárkou pobili ...
Tento recept nemá s tradičným indickým karí spoločné vôbec nič. Toto jedlo varieva jeden kamarát a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bryndziarik
Výborná chuťovka z tradičných surovín. Dnes ju pre nás pripravili Ján Chalúpka a Jozef Mak.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Husacia pečeň na lesnom ovocí
Cukor rozpálime na karamel, podlejeme vínom a roztopíme. Pridáme lesnú zmes, po zovretí ju...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morský vlk na šampiňónoch
... rybku môžem vždy a všade, ale musí byť pripravená jednoducho a rýchlo, mäsko musí...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tuňák s grilovanou zeleninou a pečené brambory
Porce tuňáka osušíme ubrouskem, potřeme olejem, osolíme a opepříme a necháme 30 minut odležet.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tofu v medovo-zázvorovej marináde s quinoa šalátom
Tofu vyberieme z obalu a vysušíme papierovou utierkou. Dva kusy tofu prekrojíme na 4 rovnaké trojuholníky....