Wrap s fazuľovým šalátom
Náš včerajší rýchly obed, aby sme stihli všetko ostatné, čo bolo treba stihnúť v rámci predvianočných príprav. Veľmi dobrá vec aj v lete, keď Zobraziť celý popisNáš včerajší rýchly obed, aby sme stihli všetko ostatné, čo bolo treba stihnúť v rámci predvianočných príprav. Veľmi dobrá vec aj v lete, keď nemáte chuť na teplý obed.
porcie
príprava
Suroviny
| 3 PL |  | 
| 1 PL |  | 
| 1 ČL |  | 
| 2 strúčiky |  | 
| podľa chuti (drvené) |  | 
| 2 konzervy (400 g) |  | 
| 1 konzerva (200 g) |  | 
| 1 ks |  | 
| 1/2 ks |  | 
| 1/2 ks |  | 
| 2 ČL |  | 
|  | |
|  | |
| v konzerve (voliteľné) |  | 
| 6 ks |  | 
|  | |
| (zmes) |  | 
Postup
- 
                                                    1
                                                    V mise zmiešame olivový olej, biely vínny ocot, med, pretlačený cesnak, čili vločky, dijonskú horčicu a tymian. 
- 2
Pridáme odkvapkané a prepláchnuté fazule (ja som použila červené a borloti fazule), kukuricu, na kocky pokrájané avokádo a na kocky pokrájané farebné papriky, premiešame, podľa chuti osolíme a okoreníme. Zmes môžeme dať vychladiť alebo ňou hneď plniť tortily. 
- 3
Na tortilu (ja ju pred použitím mierne pokvapkám vodou a zohrejem v mikrovlnke, je mäkkšia, ľahšie sa roluje) položíme trochu zmesi listových šalátov, na to dáme fazuľovú zmes (cca 3-4 PL), kto chce, pridá trochu odkvapkaného tuniaka (dcére som dala trochu opečeného tempehu) a tortilu zavinieme (postup som nefotila, ale zavinieme ako detskú zavinovačku - najprv preložíme spodný okraj a potom zrolujeme zľava doprava, spodnú časť poistíme alobalom alebo potravinárskou fóliou).   Tiež plnené tortilly:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2


 
                                                    




 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu