Kuracie prsičká plnené tuniakom a syrom

izabella929 - fotkaizabella929, 26. novembra 2011

Tento recept som si vymyslela sama, chcela som vniesť do nášho jedálnička nové trendy .Som rada, že som to vyskúšala a tiež, že to Zobraziť celý popisTento recept som si vymyslela sama, chcela som vniesť do nášho jedálnička nové trendy .Som rada, že som to vyskúšala a tiež, že to chutilo vynikajúco.

2
porcie
45 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

2 ks
1 ks
100 g
100 g
štipka
štipka
150 g
150 g
50 g
50 g




Postup

  1. 1

    Kuracie prsíčka som pekne upravila, odrezala som prebytočné mäsko, urobila somdoprsičiek tunel pre plnku a posolila z vonku.Plnka: Odrezky z kuracích prsíčiek som pokrájala na drobné kúsky, pridala som z konzervy tuniaka, nastúhaný syr Eidam,posypala korením Čubrica a čiernym korením.Plnku už nesolím, lebo všetky ingrediencie sú dochutené.Plnku som naplnila do prsičiek a spojila šparátkom.Na rozpálenom oleji som ich osmahla zo všetkých strán, aby chytili peknú farbu.Trúbu som predhriala na 200 st.C a prsíčka som uložila na pekáč, podliala 1 dc vodou a upiekla.Upečené som pokrájala šikmím rezom.

  2. 2

    osolilaPríloha ryža..Ryžu som umyla na malom množstve oleja orestovala , zaliala horúcou vodou. osolila, pridala čierne korenie a dusila 20 minút. Zemiaky som očistila, pokrájala na mesiačiky a na rozpálenom oleji upražila.Upravila som na tanieri uvarenú ryžu, zemiaky a ako oblohu som použila, nakladané uhorky, kápiu pokrájanú ako slama a plnenú papriku kapustou.

Diskusia k receptu

tatranka
Veľmi veľa mojich receptov je ako plnené rolády.Dobre to vyzerá,dá sa jesť aj na studeno.Vítané papkanie.Máš to krásne upravené.
olga42
Pekne upravené a určite aj dobre papkanie.
izabella929
violetecamorova, Čubrica je Bulharské bylinkové korenie. Dá sa kúpiť vo veľkých obchodných centrách.Kěď to otvoríš, zažiješ niečo neuveriteľne krásne.Takú nádhernú vôňu, timianu, bazalky, a ďalších vynikajúcich byliniek. Použiť sa dá do všetkého. Ja ich dávam aj do sladkých aj kyslých polievok ,omáčok, proste vynikajúcu chuť urobí jedlu.Tá vôňa ti propomína nádherne rozkvitnutú lúku.Vyskúšaj.))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia