Foto: izabella929
Tento recept som si vymyslela sama, chcela som vniesť do nášho jedálnička nové trendy .Som rada, že som to vyskúšala a tiež, že to Zobraziť celý popisTento recept som si vymyslela sama, chcela som vniesť do nášho jedálnička nové trendy .Som rada, že som to vyskúšala a tiež, že to chutilo vynikajúco.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Kuracie prsíčka som pekne upravila, odrezala som prebytočné mäsko, urobila somdoprsičiek tunel pre plnku a posolila z vonku.Plnka: Odrezky z kuracích prsíčiek som pokrájala na drobné kúsky, pridala som z konzervy tuniaka, nastúhaný syr Eidam,posypala korením Čubrica a čiernym korením.Plnku už nesolím, lebo všetky ingrediencie sú dochutené.Plnku som naplnila do prsičiek a spojila šparátkom.Na rozpálenom oleji som ich osmahla zo všetkých strán, aby chytili peknú farbu.Trúbu som predhriala na 200 st.C a prsíčka som uložila na pekáč, podliala 1 dc vodou a upiekla.Upečené som pokrájala šikmím rezom.
- 2
osolilaPríloha ryža..Ryžu som umyla na malom množstve oleja orestovala , zaliala horúcou vodou. osolila, pridala čierne korenie a dusila 20 minút. Zemiaky som očistila, pokrájala na mesiačiky a na rozpálenom oleji upražila.Upravila som na tanieri uvarenú ryžu, zemiaky a ako oblohu som použila, nakladané uhorky, kápiu pokrájanú ako slama a plnenú papriku kapustou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu