Chutná omeleta ako roláda

podravka - fotkapodravka, 4. augusta 2016
Chutná omeleta ako roláda
Foto: podravka

Komerčný recept
Studenú roládu pripravenú z omelety môžete podávať ako hlavné jedlo alebo ako desiatu. Toto jedlo vám určite spríjemní už tak krásny deň.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

6 ks
150 g
2 PL
200 g
1 strúčik

Postup

  1. 1

    Vajcia rozbijeme do misky, pridáme trošku soli a dobre ich rozmiešame.

  2. 2

    Na panvici zohrejeme olej a pridáme vajcia, alebo časť vajec v závislosti od priemeru panvice. Keď vidíme, že vajcia sú z jednej strany dobre opečené, prevrátime ich ako palacinku a opečieme aj z druhej strany.

  3. 3

    Takto opečenú omeletu vyberieme z panvice a necháme ju vychladnúť.

  4. 4

    Zmiešame tavený syr, pretlačený cesnak a jemný Ajvar Podravka. Túto zmes natrieme na vychladnutú omeletu. Na to poukladáme plátky šunky a ešte raz potrieme pripravenou zmesou.

  5. 5

    Roládu zrolujeme, zabalíme do alobalu a dáme zachladiť do chladničky.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha