Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Studenú roládu pripravenú z omelety môžete podávať ako hlavné jedlo alebo ako desiatu. Toto jedlo vám určite spríjemní už tak krásny deň.
porcie
príprava
Postup
-
1
Vajcia rozbijeme do misky, pridáme trošku soli a dobre ich rozmiešame.
- 2
Na panvici zohrejeme olej a pridáme vajcia, alebo časť vajec v závislosti od priemeru panvice. Keď vidíme, že vajcia sú z jednej strany dobre opečené, prevrátime ich ako palacinku a opečieme aj z druhej strany.
- 3
Takto opečenú omeletu vyberieme z panvice a necháme ju vychladnúť.
- 4
Zmiešame tavený syr, pretlačený cesnak a jemný Ajvar. Túto zmes natrieme na vychladnutú omeletu. Na to poukladáme plátky šunky a ešte raz potrieme pripravenou zmesou.
- 5
Roládu zrolujeme, zabalíme do alobalu a dáme zachladiť do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu