Denné chody (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Slaninkové slimáčiky

Slané chuťovky

Obľúbený na oslavy, návštevy, či na Silvestra. kto nemá rád slaninku, môže nahradiť...

prazdny

Linguine po neapolsky

Cestoviny

Taliani tvrdia, ze cim menej surovin, tym lepsi vysledok. Tento recept je toho dokazom....

prazdny

Kuracie prsia s ananásom

Kuracie mäso

recept pochádza z kuchárskej knihy lacné recepty patrí medzi náš veľmi obľúbený

prazdny

Arrosticiny ala Emanuel Ridi trochu inak

Bravčové mäso

Ako vždy som si pôvodný recept trochu upravila, keďže mám uchýlku na chilli, pridala som...

prazdny

Oškvarkové kocky

Bravčové mäso

Stále som sa snažil urobiť také pagáčiky ako robila moja svokra. Tá nemala žiadny recept...

prazdny

Kurča s lečom v alobale

Kuracie mäso

Očistené, umyté a osušené porcie kurčaťa posolíme, okoreníme, vložíme na panvicu s horúcim olejom...

prazdny

Japonské kare raisu od základu

Hlavné jedlá

Kare raisu, alebo v preklade kari s ryžou je japonská verzia indických kari omáčok a predstavuje...

prazdny

Jemný chrumkavý švédsky chlieb - Knäckebrod

Bezmäsité jedlá

Tento chrumkavý chlebík som upiekla podľa receptu z Medzinárodnej kuchárky, autorov Juliany Fialovej a kolektív...

prazdny

Torta a Somlói galuska

Torty

Robila som tortu a zo zbytkov cesta som spravila Somlói halušky :))))

prazdny

Nevarené špagety

Bezmäsité jedlá

Variť varím už veľmi málo, ale to neznamená, že sme o hlade ;-) Pripravujem najmä...

prazdny

Šťavnatá arašidová torta

Torty

Výborná torta pre všetkých milovníkov čokolády a arašidov. U nás sa po nej len tak zaprášilo....

prazdny

Yorkshirský puding ako príloha k pečenému hovädziemu

Prílohy

Táto príloha k pečenému hovädziemu mäsu je u nás menej známa, rovnako ako samotné pečené hovädzie...

prazdny

Pudingová torta

Torty

Veľmi jednoduchá pudingová torta.

prazdny

Špagety na môj spôsob

Cestoviny

Tento recept patrí medzi moje obľúbené, je ľahký, rýchly a veľmi chutný.

prazdny

Falošné fánky z acidofilného mlieka

Dezerty

Všetko vysypeme - vlejeme do misky a spracujeme mixérom, alebo ručne.

prazdny

Šľahačkové pufky

Dezerty

Recept je veľmi jednoduchý, zvládne ho aj malé dieťa a pritom je veľmi chutný

prazdny

Ryžový šalát s mungo fazuľkami

Bezmäsité jedlá

Mungo fazuľky mám veľmi rada ale doteraz som ich len nakličovala. Keď som objavila na internete...

prazdny

Cuketový koláč

Koláče

Spotrebovávala som cuketu.

prazdny

Hovädzí guláš na divoko

Hovädzie mäso

Tento vynikajúci gulášek robievam najradšej vtedy, keď sme všetci doma. Rozvoniava celý byt a každý...

prazdny

Strapačky

Cestoviny

V žiadnej slovenskej v kuchyni nesmie chýbať recept na strapačky.

prazdny

Krevetový koktail

Šaláty

Rozmrazené krevety poriadne vysušíme a opečieme na olivovom oleji, zakvapneme limetkovou šťavou, mierne posolíme a necháme...

prazdny

Velvet rezy

Dezerty

zákusok je robený na plech veľkosti 30x22 cm.

prazdny

Špagety s makom

Cestoviny

Špagety s makom na sladko.

prazdny

Chtelnické šúlance

Tieto šúlance robievala moja svokra vždy, keď sme mali prísť s deťmi na návštevu

prazdny

Omeleta so zeleninou

Bezmäsité jedlá

Na horúci olivový olej dáme na kocky nakrájanú červenú papriku, mladú cibuľku a krátko podusíme...

prazdny

Zapečené prekladané zemiaky s hubami

Bezmäsité jedlá

Milujem hríby, kebyže je na mne, dávam ich asi všade, kam sa len dá....

prazdny

Trojfarebná čoko tota

Torty

Torta je vyzorovo zaujimava. Je narocna na pripravu aj na suroviny. Plnka z tmavej cokolady,...

prazdny

Orechovo-čokoládová fantázia

Dezerty

Vláčny, jemný, krémový zákusok, bohatý na orechy aj čokoládu. Chutil fantasticky....

prazdny

Jednoduché žemličky

Bezmäsité jedlá

Z droždia, cukru a vlažnej vody si pripravíme kvások. Do misy si dáme múku, ...

prazdny

Slávnostná mäsová roláda

Bravčové mäso

Mäsko vhodné na naozaj sviatočné príležitosti.

prazdny

Perníkový cheesecake

Dezerty

Medovníkový korpus pripravíme zmiešaním pomletých medovníkov spolu s roztopeným maslom a mliekom. Hmotu natlačíme na dno...

prazdny

Mirabelková marmeláda

Dezerty

Mirabelky sa zle zbavujú kôstok, preto ich dáme celé osušené a umyté do kastróla, popučíme...