
Perníkové tiramisu
Vyskúšajte taliansku klasiku na iný spôsob. Perníkové tiramisu si Vás získa svojou chuťou a vôňou.

Jarná bryndzová nátierka
Z bryndze, nadrobno nasekanej mladej cibuľky s vňaťou a z rastlinného masla vymiešame hladkú zmes, ...

Čerešňové potešenie
Túto pochúťku som robila ešte minule len som naň zabudla a teraz ho pridávam :)))

Sladkokyslá zelenina s kokosovou ryžou
Kúsok zázvoru veľkosti vlašského orechu ošúpeme a najemno nakrájame. Zeleninu omyjeme a očistíme. Huby pokrájame...

Bravčové rebrá à la Východ
Pripravíme marinádu zmiešaním všetkých ingrendiencií. Do marinády naložíme rebrá a necháme v chladničke aspoň 24 hodín,...

Zemiakovo-tvarohové dolky (lievance)
Videl som tu už viacero zemiakových receptov, ale aj tvarohových. V tomto sú obe ingrediencie...

Bezlepkové brownie rožky
Ak máte radi čokoládu, tak ste na správnej adrese. Recept na bezlepkové brownie rožky vás...

Knedličky z kyslého mlieka
Recept od starej mamy, pripravujem ked dostaneme neodolatelnu chut na nieco sladke, napriklad v nedelu...

Guličky z mletého mäsa s orechami
Mleté mäso sa dá rôzne upraviť, toto jedlo môže byť na všedný deň aj sviatočný.

Ovsená kaša s banánom
Tento recept nie je nijak špeciálny, pripravujem si ho vždy keď neviem čo zjesť a mám...

Tvarohová nátierka s nivou
Tvaroh vymiešame s jogurtom (možeme použiť aj kyslú smotanu), pridáme najemno nastrúhanú nivu, premiešame a...

Čokoládovo-pekanové brownie podľa Viliama Bajzíka
Máte radi čokoládu a radi experimentujete? Vyskúšajte recept do 15 eur, v ktorom použijete len...

Syr s provensálskym korením
Ak organizujete párty, alebo neviete čo s obschnutým syrom, naložte ho do oleja, prichuťte bylinkami a...

Hydinová pašteková rolka
jeden z dalsich skvelych receptov ako ohurit nielen chutou ale aj ocami ;)

Morčacia pečeň na marhuľovo-medovom víne
Dnes opäť pridávam jednoduché a rýchlo pripravené jedlo z mojich obľúbených pečienok. Pripravila som ich na...

Bezlepkový perník s hruškami poliaty karamelom
Objavte náš nový recept na hruškový perník s karamelovou polevou, ktorý vás okamžite očarí nielen svojou chuťou, ale aj svojím vzhľadom....

Grilovaná nátierka
Nie je to grilovaná pomazanka -:) to asi došlo každému, ale možno ten názov zaujme skôr...

Tekvicovo-kokosový krém à la cisár Hirohito
Tekvicu nakrájame na väčšie kusy, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a dáme piecť pri 180 °C po dobu...

Grilovaná pražma s citrusovou plnkou
Pražmy očistíme, osušíme a z oboch strán narežeme, aby sa rýchlejšie prepiekla.

Polievka z hlivy ustricovitej
Hlíva je výborná, celoročně čerstvá, voňavá houba. V mnoha kombinacích, na mnoho způsobů...