4
porcie
porcie
15-20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Pripravíme si 4 jablká, ktorým odrežeme vrch. Potom si zoberieme lyžičku ktorou vydlabeme jablká.
- 2
Keď budú jablká vydlabané urobíme si plnku: Do misky si rozdrobíme piškóty. Potom nasypeme hrozienka, ktoré zalejeme broskyňovou šťavou. Nakoniec pridáme do plnky 4 broskyne. Touto plnkou si následne naplníme jablká.
- 3
Pripravíme si plech, ktorý následne vymastíme olejom. Jablká potrieme olejom alebo dáme navrch maslo. Plech s jablkami vložíme do vyhriatej rúry na 200°C, kde jablká pečieme 12-15 minút. Keď budú jablká hotové posypeme ich s mletou škoricou a vanílinovým alebo vanilkovým cukrom. -Potom jablká polejeme medom. Do jabĺk môžeme zapichnúť špáradlá. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu